perjantai 30. elokuuta 2013

Tervetuloa ihana arki ja koulupäivät!

Heippa taas!

Tänään oli sitten aikainen herätys kun ysiltä alkoi ohjelma meidän omalla koululla eli Pedagogenilla. Yö meni vähän huonosti, koska korvat oli edelleen lukossa lentomatkan jäljiltä (kiitos flunssan), ja toinen korvista päätti ruveta niin älyttömän kipeäksi että heräsin siihen keskellä yötä. Ei muuta kuin 1000 mg Panacodit naamariin, ja johan taas nukutti. Olisi nukuttanut tietty pidempäänkin, mutta jouduin kömpimään ylös sängystä vain parin torkutuksen jälkeen, jotta en olisi ollut nolo ja myöhästynyt jo ensimmäisestä tapaamisesta....... Pieni panostus tähän alkuun siis.

Nyt seuraa paljastus: Meillä on superkiva vaihtariporukka!! :) Oon ihan fiilareissa. Tätä päivää olinkin odottanut koko viikon, että pääsisi oikeasti tutustumaan niihin ihmisiin, keiden kanssa tulee viettämään tän syksyn. Käytiin pienellä suomalaisista, espanjalaisista ja saksalaisesta koostuvalla porukalla yhdessä lounastamassa kauppahallin lähellä edullisimmassa paikassa, jonka sieltä nälissämme bongasimme. Lounas maksoi 85 kruunua, mihin sisältyi pääruuan lisäksi alkusalaatti, leipä ja juoma. Eihän tuo nyt mikään järkyttävän edullinen ole (n. 9 e..), mutta yllättävän hyvä hinta-laatusuhde kuitenkin. :) Pitää kylläkin selvittää joitain hieman edullisempia (ehkä pikkukujilta löytyviä?) lounasvaihtoehtoja, jotta kenenkään ei tarvitse tulla herättelemään parin kuukauden päästä sillan alta.


Meidän kirjasto. Ihastuin noihin seiniin!!


Odotan ihan hirveesti ens viikon tiistaita kun ensimmäinen kurssi The School System in a Comparative Perspective alkaa! Silloin pääsee varmasti tutustumaan taas lisää uusiin ihmisiin :) Koululla on tosi rento tunnelma, heti tuntui kodikkaalta, eikä edes tajunnut jännittää yhtään, vaikka yleensä tällaiset uudet tilanteet on vähän jänskiä... Tosi hyvä fiilis jäi kyllä.

Käytiin eilen illalla tosiaan omalla CityTourilla kävellen. Ei kyllä ehditty kiertämään kuin ihan pieni osa keskustan ympäristöä, mutta onneksi on koko syksy aikaa! Otin aika paljon kuvia, joten en jaksa laittaa niitä nyt tänne (netti hidastelee sen verran), mutta huomenna voisin. ;)

Alan tykätä tästä kaupungista aika tosi paljon.

Take care! <3

Xoxo,
-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti