maanantai 19. elokuuta 2013

Yksi viikko ja -> Göteborg!

Helloou!

Täällä ollaan taas. Bloggailemassa siis. Ajattelin ensin aloittaa ihan uuden blogin vaihtoajaksi, mutta päädyin jatkamaan tässä, koska en keksinyt mitään järkevää uutta blogin nimeä, joka olisi naseva mutta ei hirveän nolo.

Ensi viikon tiistaina lennän siis Göteborgiin aloittamaan Nordplus-vaihtojaksoa. En oo ihan vielä tajunnut tätä faktaa, mutta eiköhän se kirkastu sitten viimeistään paikallisella lentokentällä (mikä lie onkaan, oon taas perillä käytännön asioista). On vähän semmoinen olo kuin olisi lähdössä pitkälle lomalle. Yöelämätarjontaan on tullut tutustuttua huolella jo kuukausia sitten, ja virallisuudetkin tuli pääosin hoidettua (viime viikolla).



Vaikein ennen lähtöä hoidettava asiahan on tietysti pakkaaminen. Koska matkalaukussa kuljetetaan normaalisti max. yhden viikon vaatteet, lähes puolen vuoden vaatekerran pakkaaaminen tulee olemaan suunnilleen mission impossible. Olen tullut siihen lopputulokseen, että otan mukaan lähinnä mustaa ja vaaleaa, ja vaatteita jotka voi yhdistää monella eri tavalla. Niin varmaan. Todellisuudessa tulen änkemään mukaan muutaman värikkään ekstrakilon, koska "tääkin on mun suosikkipaita vaikka tää ei sovikaan minkään kanssa yhteen byyyh".

Tämän viikon pyhitän pakkaamisen lisäksi myös ystäville, koska... <3. Eipä sitä tarvitse selitellä, ikävä tulee kuitenkin jo ekana iltana.

Tulen kirjoittamaan tänne syksyn ja talven mittaan kaikenlaista ja päivittämään kuulumisia sen mukaan mitä ehtii. Ja roudaan järkkärin mukanani joten kuviakin tulee varmasti!

So, stay tuned..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti