keskiviikko 8. elokuuta 2012

Flow Festival: Day 1 !


Kotiuduin juuri avajaiskonsertista. Ja olen fiiliksissä!! Bon Iver oli aivan mahtava. Livemusiikki on vain niin upeeta. Se tuntuu koko kropassa ja jokaisessa solussa. Oltiin katsastamassa keikka Tuulin kanssa, jolla on myös neljän päivän lippupaketti. En millään malttaisi odottaa perjantaita, jolloin on seuraava festaripäivä. Ja sitten lauantai, ja sunnuntai... Luvassa on ihan mieletön kattaus artisteja.


Tänään päälläni oli seuraavanlainen festariasu. Armeijatakki oli ilmeisesti päivän sana, nimittäin näin ainakin viisi täysin samanlaista, sekä sen lisäksi vielä muutaman samalla kuosilla varustetun takin. Ja kyseessähän on Tuulin kirpparilöytö Saksan armeijalta. Se siitä yksilöllisyydestä siis! :D




Takki / Saksan armeijan takki, kirpparilta
Mekko / Primark, Lontoo
Laukku / kirppikseltä
Kengät / Monki

Kengät muuten saivat huomiota kun olin Doriksen kanssa ulkona ennen lähtöäni. Ja keneltäkäs muulta kuin about 80-vuotiaalta rouvalta! Kommenttina oli "Onpas ihanat kengät! Tosi makeet. Ihan piristi päivääni!" Ja eipä ainakaan omaa päivääni piristänyt tuo..! :) Platformeista oli hyötyäkin, nimittäin niiden kanssa olin varmaan 185 cm, eikä tuottanut hirveästi hankaluuksia nähdä lavalle yleisömerestä. ;)

 Sitten muutama kännykkälaatuinen kuva Bon Iverista....





No eipä ainakaan ollut kuvat laadulla pilattu... Hmph. Harmi kun en omista kuin järkkärin, eikä sitä saa viedä festareille.

Porukkaa oli PALJON, sen huomasin kun keikka oli ohi ja lähdimme käppäilemään alueelta. Ihmismeri tulvi pitkin Sörnäisten rantatietä.

Edit: arrgh, Blogger sekoilee. No anyways, huomenna vähän opiskeluita ja perjantaina sitten jatkuu! Päivittelen kuulumisia viikonlopun aikana :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti