perjantai 31. elokuuta 2012

Vaatimattomuus kaunistaa?




Kuka ihme tuonkin on joskus keksinyt. Eipä ole ainakaan itseäni kaunistanut (vaikka yritetty on), joten se siitä sitten. Aion täten nyt hehkuttaa kaikille, että sain tutkimusmenetelmäkurssistani arvosanan 5/5. Ei edes kiitettävä, vaan erinomainen. ERINOMAINEN. Minun työni. Aivan itse tehty. (Kiireessä, mutta kuitenkin.) 
Tämän on pakko olla hyvä päivä, ja tästä tulee hyvä viikonloppu. Amen.

Mutta höh. Taas on vierähtänyt kevyesti viikko enkä ole tänne ehtinyt rustailemaan. Harmittaa. Mutta ei paljoa koska... Mulla alkoi opiskelut jeeeeee!
Viime perjantaina oli ensimmäinen fuksitapaaminen, ja on pakko sanoa että ihan huippukivaa porukkaa!! Olin vielä tämän viikon kokopäiväisenä duunissa, joten päivätapahtumiin en kerennyt, mutta keskiviikkona onneksi pääsin taas bileisiin mukaan. ;) Kyseessä olivat AKK:n vuoden ekat bileet ja mitäs siitä voisi muuta sanoa kuin että mahtava ilta. (Huom: Muistutin jopa jotakuinkin ihmistä vielä seuraavana aamuna.)


Hei jes, illan paras kuva!

Tästä eteenpäin jatkankin sitten lyhyempää työviikkoa, joten aikaa jää paremmin myös opiskeluille. Odotan innolla! Aion saada opinnot purkkiin vauhdilla, ja tavoitteena olisi lähteä ensi vuoden syksyllä/talvella johonkin (lue: Italiaan) tekemään sivuainekokonaisuutta. Ei paha idea, eihän?!

Tässä vähän vielä kännykkälaatuista kuvamatskua kuluneelta viikolta. Innostuin ajoittain räpsimään.



Brunssilla äidin kanssa @ Ravintola Sunn (ehkä paras brunssi koskaan, suosittelen!)





Näkymät brunssilta. Ei hullummat.



Elämän suuria viisauksia yliopiston vessan ovessa.



Tankkausta UniCafessa kurssin tauolla.



Kävin näköjään Puistolassakin työmatkalla. (Melkein jo unohdin.)



Mitä tänään syötäisiin? Toivottavasti jotain muutakin.


Nyt sitten viikonlopun viettoon, hyvää sellaista kaikille!

4 kommenttia:

  1. Hahaa jee! Kiva blogi sul t:Kisse ps mun hame on krhmm aika pitkä tos yhes kuvas ;D

    VastaaPoista
  2. Joo kivasti varmaan noussut tanssin pyörteissä..! ;D haha, voit vaan kuvitella millaiset naurut sain kun huomasin kännykässä kuvia tuolta illalta.. :D mut oli ihan huippua, vaikka seuraava päivä olikin hieman koomainen. Maanantaina sit seuraavan kerran, ja keskiviikkona, jee! Ei ainakaan lopu bileet kesken ;)

    VastaaPoista
  3. Just kiva blogi:)

    meant-2-happen.blogspot.com
    XX Elizabeth

    VastaaPoista
  4. Onpas hauska blogi sulla :> piletyspostaukset on hauskoja ja kirppisjutuista on aina kiva lukea, varsinkin kun itekkin tykkään ostaa asioita superhalvalla. Käy tsekkaamassa jos huvittaa :>
    http://tulle-et-berets.blogspot.fi

    VastaaPoista