tiistai 31. heinäkuuta 2012

Chill out...

Kaksi ja puoli tuntia maailmanparantamista on tälle päivälle ihan käypä saldo. Kiitos Minnalle seurasta! Kokoonnuimme Torkkelinmäelle ihmettelemään väenpaljoutta  vähyyttä. Kai ne lomat on nyt suurimmalla osalla työläisistä vietetty ja juhlat juhlittu. Karu paluu arkeen... Haha. Meikä onneksi vetää vielä lomailujaan läpi kunnialla.







Joskus on kiva olla "tekemättä mitään" ja vain hengailla. Vai lasketaanko sekin tekemiseksi tässä kiirettä ja sekuntikelloa ihannoivassa kulttuurissamme? Kuitenkin, koin tällaisen olemisen hyvin meditatiiviseksi. Aika vierähti tuplavauhdilla. Suosittelen lämmöllä muillekin aktiviteettien orjille.

Kotiin palattuani tein kauppareissun ja laitoin piiiitkästä aikaa itse ruokaa. Ihan totta. En siis tilannut itse pizzaa tai paistanut itse piirakkaa, vaan... tein aivan itse, alusta loppuun, makaronilaatikon. :) En löytänyt Alepasta Koskenlaskija-juustoa, joten sekoitin sen sijaan sekaan Aurajuustoa. Tuli vähintäänkin yhtä hyvää. Oikeasti onnistuin superhyvin. Ihan harmittaa, miksi en pidä ruuanlaitosta. Millainen Top Chef mussa menetetäänkään... Voin täten jälleen kerran allekirjoittaa kuluneen sanonnan "lahjattomat harjoittelee". ;)

Bravuurini. Kuva ei tee oikeutta täyteläiselle tuoksulle eikä taivaalliselle maulle.


Nyt jatkuu Sinkkis-putki. Oon vasta ensimmäisessä tuotantokaudessa menossa, joten tulee hieman kiire tässä loman aikana. Eli ei muuta kuin karkit esiin ja putki käyntiin!

Tokoinranta.

1 kommentti:

  1. Kiitos oli oikein mukavaa muru <3 :) Osaisinpa (jaksaisinpa) mäkin kokata :D

    VastaaPoista