maanantai 3. syyskuuta 2012

Yliopiston avajaiset

Tattadaa, yliopiston avajaiskarnevaalit. Kuulostaapa juhlalliselta. Kuulostaa myös siltä että nyt pitäisi alkaa juhlien ohella vähän opiskelemaankin.
....

Aamulla tosiaan olimme koko perheen voimin klo 05.00 (voi kauhistus mikä kellonaika..!) Helsinki-Vantaalla saattamassa Tuulia Saksaan, joten hieman epäilin omaa jaksamistani tämän päivän karnevaalitunnelman suhteen. Sain kuitenkin nukuttua muutaman tunnin tullessani kotiin, joten olin yllättävän pirteä lähtiessäni puoliltapäivin lounaalle Porthaniaan.

Porthanian edessä oli jotain ohjelmaa, mutta eipä sitä tullut pahemmin seurattua... Kai siellä oli jotain mielenkiintoistakin. En tiedä. Dunno. Kävimme kuitenkin tsekkaamassa tänään avatun uuden Kaisa-talon kirjaston. Se oli huikea! Ja viihtyisä. Ihan varmasti istun siellä pänttäämässä kirjallisuutta tulevaisuudessa. Turistipuoleni pääsi valitettavasti valloilleen heti sisään astuessamme ja päädyin ottamaan muutaman valokuvan rakennuksesta...




Kattoterassi.. Cool!





(PS. Kirjaston kahvila on ymmärtänyt opiskelijoiden tarpeet. Siellä on kylmää Kukkoa tarjolla janoisille.)

Lopuksi käytiin vielä päärakennuksella tsekkaamassa järjestöjen pisteet. Tai no, kävin itse vain Peducan ja AKK:n ständeillä. Eihän siellä pystynyt olemaan, kun sai jakaa neliömetrin kokoisen tilan kolmen muun kanssa. Sanoisinko että tiivis tunnelma. Niin tiivis, että hyvä ettei happi loppunut. (Taisi se vähän loppuakin.) Ja voi kyllä - ahdistus iski. Vaikka normaalisti viihdynkin muiden ihmisten seurassa niin rajansa kaikella!

Sain kuitenkin pidettyä pääni kasassa sen aikaa, että sain haalittua itselleni muutaman haalarimerkin. Tässä tämänhetkinen kokoelmani, joka toivon mukaan saa "perheenlisäystä" tässä kuukausien kuluessa..



Jaa, eipä tässä muuta. Taisin juuri tehdä elämäni ensimmäisen opiskelijapostauksen. Hui. Tunnen itseni.. opiskelijaksi? Huomenna lupaan jotain ihan muuta. Taidanpa silloin paljastaa mihin päin suuntaan lomailemaan ensi viikolla...! ;) Can't wait, tättärääää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti