keskiviikko 12. syyskuuta 2012

London calling!!

Jeij! Huomenna on aika suorittaa viimeisetkin kesälomapäivät, ja sen kunniaksi suuntaan aikaisin aamulla British Airwaysillä kohti Heathrow'ta ja Lontoota. I'm so excited (and I just can't hide it?)!!

Viime päivät ovat menneet niin sankassa sumussa koulujuttuja tehdessä ja töissä, että en ole ehtinyt suunnitella yhtään mitään koko reissulle. Onneksi Tuuli on hoitanut sen puolen. Ehkä on ihan kivakin, ettei ole mitään valmiina, vaan voi tehdä tai olla tekemättä ihan mitä vain mieli tekee. Saattaa olla että kaikki neljä päivää kuluvat kahvilla istuen ja ohikulkijoita tuijotellen, tai sitten voi olla että innostun kiertämään kymmenen museota ja taidegalleriaa. Se jääköön nähtäväksi!

Innolla kuitenkin odotan tätä matkaa. Ihanaa saada (ainakin toivottavasti) ajatukset hetkeksi pois tästä hektisyydestä, joka tällä hetkellä määrittää mun arkea. Jotta koko homma ei menisi aivan lorvailuksi, olen kuitenkin varustautunut yhdellä tenttikirjalla. Pitäähän sitä jotain lukemista olla lentomatkalle!

Olin viimeksi vajaa vuosi sitten Lontoossa, ja viimeisenä päivänä olin aivan murheen murtama kun tajusin, että täytyy palata takaisin Suomeen. Tuntui että olisin voinut jäädä vielä vaikka kuinka pitkäksi aikaa sinne oleilemaan. Lue: asumaan... Nyt menen sitten hieman korjailemaan tilannetta. Järkkäri on mukana, joten lupaan tänne kerrankin laadukasta kuvamateriaalia. ;) Toki myös iPhone-otoksia saattaa eksyä joukkoon, nimittäin iltamenoihin tuskin uskaltaa lähteä järjestelmäkameran kera...

Hehheh, löysin äsken täältä tietokoneen arkistoista kuvamateriaalia ensimmäiseltä Lontoon-matkaltani vuodelta 2004... Kun olin 12-vuotias. Juuri ala-asteen päättänyt iso tyttö. Jaan tämän nostalgisen tunnelman kanssanne.



Pikku-Tiina. Varmaan jo tuolloin saman pituinen kuin nyt...


Joo, näihin tunnelmiin onkin hyvä lopettaa tältä erää. Pakkailut on pakkailtu, joten nyt alkaa henkinen valmistautuminen herätykseen klo 05.30. Ysiltä ollaankin sitten jo tukevasti Britannian maaperällä.

PS. Ja te, keillä on fuksiaiset huomenna... Ottakaahan iisisti design-asuissanne ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti