torstai 18. joulukuuta 2014

Hyvän mielen löysäilypäivä

Tänään pidin treeneistä vapaapäivän, joten mikäs sen parempaa kuin suunnata kuluttamaan tunteja ja keräämään kaloreita kahvilaan hyvässä seurassa. Menimme Marian kanssa Johan & Nyströmille, koska sieltä vain nyt sattuu saamaan täydellistä kahvia. Miljöökin on aivan ihana. Tulee ihan Berliini mieleen. Kahvin lisäksi söin myös ihanan vegesandwichin ja suklaista raakakakkua. Oon vähän hurahtanut raakakakkuihin. Enää ei ees tee mieli tavallista kakkua, minkä syömisestä tulee vain paha olo. Vaikka toki välillä sitäkin on hyvä maistaa. ;) Nyt jouluna ajattelin kokeilla vadelmaraakakakkua jos vain jää aikaa muiden jouluruokien valmistamisen ohessa!






Kahvilla oli niin viihtyisää että istuimme siellä kolmisen tuntia. Lähtiessä mukaan tarttui vielä pussillinen ihanan tuoksuista joulukahvia.

Rentouttavan kahvihetken jälkeen oli aika hoitaa pakolliset ostokset. Yleensä välttelen Stockaa sekä hullujen päivien aikaan että joulun aikaan, mutta nyt päätin uskaltautua sinne, koska tämä oli ainoa päivä ennen joulua (ja sen jälkeistä Berliinin matkaa) milloin ehdin kaupoille. Olin kuitenkin varautunut tukalaan ostoshetkeen niin hyvin kuin mahdollista, eli olin etsinyt Stockan nettisivuilta jo etukäteen tuotteet, mitkä piti ostaa. Olipa ihanaa vain kävellä kenkäosastolle, suoraan oikeiden kenkien luokse, sovittaa ne, todeta että onpa täydelliset, ja suunnata kassalle maksamaan.


Joulukatu.


Kenkien lisäksi vierailin myös elektroniikkaosastolla, mistä mukaan tarttui Sennheiserin kuulokkeet. Paras ostos pitkään aikaan! Olinkin jo liian kauan yrittänyt pärjätä ei-niin-hyvillä kuulokkeilla. Laadukkaat kuulokkeet on kuitenkin niin tärkeä asia musanteossa. Tänään onkin ollut mukavaa miksailla musaa kun jokaisen äänen ja bassolinjan kuulee selkeästi.




Niin, huomenna tulee ulos uusi biisi Deimos! Viimeiset miksaukset ovat vihdoin piirua vaille valmiit ja pääsen julkaisemaan kappaleen iltapäivällä Soundcloudissa. Biisissä on tarttuva melodia, ja se on samaan aikaan sekä chilli että tanssittava. Eli kannattaa kuunnella! :)


Ihanat joulumarkkinat.

Harmi kun ei ehditty karuselliin pyörimään!

-Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti