sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

No excuses!

Rehellisyyden nimissä tää päivä kuului niihin, jolloin olisi tehnyt ihan valtavasti mieli vain pötköttää sohvalla, katsoa telkkaria ja syödä herkkuja. Takatalvi olisi ollut hyvä tekosyy. Typerästä kelistä huolimatta solmin kuitenkin lenkkareiden nauhat ja lähdin tekemään puolen tunnin intervallit ulos. En oo aiemmin juossut alle +10 asteen lämpötilassa, joten pieni pakkanen tuntui aika karulta. Siitä huolimatta askel luisti paremmin kuin aikaisemmilla lenkeillä, mikä lämmitti vähän mieltä. Miinuksena lumen auraajat ovat näköjään siirtyneet jo kesäloman viettoon, koska osa teistä oli mielenkiintoisessa kunnossa, ja tasapainottelua sai harjoitella jääkokkareiden ja lumen keskellä. Lenkin jälkeen oli vuorossa vielä pienet lihaskuntotreenit, mutta sen jälkeen oli vuorossa paras palkinto..... LÄMMIN SAUNA! Ai että kun oli ihanaa! Se lämmitti mieltä ja muutenkin. :D



Tässä eilinen lounas, josta olen aika ylpeä: kana-halloumi-salaatti. Hjuvaaaaaa. :) Elikkäs raaka-aineet: kanaa, halloumijuustoa, erilaisia salaatteja, kurkkua, tomaattia, keltaisia minitomaatteja ja punaista ja keltaista paprikaa. Päällä vähän salaattiyrttejä ja oliiviöljyä. Bon appetit!



Eilen oli tarkoitus mennä Sh'Bamiin, mutta se olikin vaihtunut zumbaan. No, onneksi hiki lensi ja oli hauskaa, ja iloisena yllätyksenä Linda oli eksynyt samalle tunnille. :D Käytiin tunnin jälkeen vielä venyttelemässä, ja tein siihen päälle vähän kevyttä lihaskuntotreeniä yläkropalle. Tänään tuntui kyljissä ja rintalihaksissa mukavasti.

Huomenna alkaa hyvä viikko, on semmonen fiilis. :) Tekemisestä ei ainakaan ole puutetta! Ja on luvassa vähän muutakin ohjelmaa kuin pelkkää salilla juoksemista. :D

Rentoa sunnuntai-iltaa kaikille! :)
xo -Tiina

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit jos ois ottanut niskasta kiinni ja mennyt aamulla tekemään HIIT-treeniä pihalle.

    kiva blogi!

    hillamaaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! :) Joo kyllähän siitä jälkeenpäin tuli hyvä olo, mut edes muutama plus-aste ois tehny urheiluhetkestä kummasti miellyttävämmän :D Toivotaan että tulis lämpimämmät kelit taas pian niin on kivempaa treenata myös ulkoilmassa! :)

    VastaaPoista