lauantai 8. maaliskuuta 2014

Pumppia ja Frendejä

Kävin eilen pitkästä aikaa BodyPumpissa. Ruotsissa siellä tuli käytyä paljonkin, ja ajattelin ettei muutaman kuukauden paussi tunnu paljoa missään, ja että samat painot vain tankoihin! Hmm. Ei. Tai no, kyllä mä sinnittelin jotenkuten koko tunnin, koska en halunnut millään vähentää kiekkoja (omanarvontuntoni ei sallinut), mutta se oli täyttä tuskaa. Enkä vieläkään ymmärrä ojentajapunnerruksia. Miten ne voi tuntua niin kamalalta?! Täytyy selvästi alkaa taas käymään pumpissakin säännöllisesti. Huomaa, että isoilla painoilla tehtävä salitreeni on kyllä ihan eri asia kuin pumpin tyyppinen kestävyystreeni. Myönnän kuitenkin, että kaikkensa antaneena olo oli jälkeenpäin aika mieletön. Nyt on varattu sitten ensi viikollekin sama tunti...

Lounaaksi tein eilen aurinkokuivattu tomaatti-mozzarellakanaa ja salaattia. En syö hirveesti yleensä kanaa, mutta oon yrittänyt lisätä sitä nyt mun ruokavalioon, ja korvata sillä osan punaisesta lihasta.



Pumpin jälkeen treffasin Tiian, käytiin ostamassa vähän herkkuja ja oikeaakin ruokaa ja tultiin tänne Espooseen. Kokkailtiin illalliseksi lohta, kasvis-fetapaistosta ja höyrytettyjä kasviksia. Jälkiruoaksi olikin sitten Punnitse & säästä -herkkuja, eli kuivattuja hedelmiä ja erilaisia pähkinöitä. Sekä viinirypäleitä ja tummaa suklaata. Pitihän sitä viikonlopun kunniaksi olla vähän gourmeeta. ;)




Telkun ääressä on mukavampaa kun on hyvät eväät. ;)

Vietettiinkin sitten aika hurja perjantai-ilta Frendit-maratonin merkeissä. Neljä tuntia tuli lopulta jaksoja katsottua (viimeiset vähän silmät ristissä, mutta eihän sitä mitenkään voinut lopettaa jännään paikkaan). Päästiin nukkumaan lopulta puoli neljältä... Perinteinen perjantai siis!




Tänään juotiin naistenpäivän kunniaksi aamulla kahvit ja syötiin... puuroa. Tajuttiin tosiaan vasta tänään, että olisihan eilen voinut ostaa jotain vähän erikoisempaakin näin juhlapäivän aamuksi, mutta kun ei tullut mieleen, niin puuro meni ihan täydestä juhla-aamiaisesta. ;)

Kevät on nyt vihdoin tullut! Olen ainakin toiveikas, nimittäin bongattiin Tiian kanssa tänään ensimmäiset pajunkissat! Jos huomenna on yhtä hyvä sää, niin kaivan lenkkarit esiin ja lähden ensimmäiselle juoksulenkille ulos. Ennusteiden mukaan ainakin näyttää lupaavalta. En oo koskaan ollut mikään lenkkeilyn suurin ystävä, mutta aion tänä vuonna oppia tykkäämään siitä. Ajattelin panostaa varsinkin intervallitreeneihin, koska en jaksa hölkötellä kauhean pitkää aikaa (maisemat vaihtuu liian hitaasti!!), joten mieluummin sitten lyhyen aikaa ja tehokkaasti. Lisäksi intervallit ovat hyvä tapa kohottaa nopeasti juoksukuntoa ja polttaa rasvaa, joten tuleva kesä (ja biitsipäivät) mielessä se sopii mulle oikein hyvin.

Tänään viettelen lepopäivää. Kävin reippaalla tunnin kävelyllä hauvelin kanssa nauttimassa ilmasta, ja vielä on edessä venyttelyt. Varsinkin pohkeet on ihan jumissa toissapäiväisen jäljiltä... Ja kävely on mielenkiintoisen näköistä. Varasin hieronnankin, mutta se on vasta parin viikon päästä, joten siihen saakka täytyy sinnitellä venytysten voimalla.

Mutta nyt kuitenkin pieni sortuminen herkutteluun... ;) Koska NAISTENPÄIVÄ. Ja näin sinkkuna ajattelin ilahduttaa itseäni, kun ei sitä kukaan muukaan nyt ole tekemässä. (Eihän tää kuulostanut yhtään pateettiselta?) Kofeiiniton kahvi on muuten aika hyvä keksintö. Ainakin meille, joiden vatsa / vuorokausirytmi ei aina kestä kofeiinillista versiota.

Cupcake!! <3


Ihanaa naistenpäivää kaikille naisille! Ja rentoa viikonloppua! ;)

-Tiina


2 kommenttia: