sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Aarrekarttoja ja mummopyörä!

Sunnuntai lähti tänään käyntiin täällä Espoossa, aamukahveilla Bembölen kahvituvassa. Kahvila on parhaimmillaan juuri kesäisin, ja on erityisesti moottoripyöräilijöiden suosiossa. Hinta on erittäin kohdillaan ja varsinkin syömäni pinaattipiiras oli todella hyvää! PS. Talo on vuodelta 1737, ja on harvinaisen viehättävä esimerkiksi sisustukseltaan.


Since 1737

Kahvittelun jälkeen otimme suunnaksi Vermon kirppiksen. Rahaa tuli varattua mukaan ihan liian vähän, minkä sain pian huomata...

Bleiseri ja huivi/ second hand
Farkut / Only
50-luvun nilkkurit löytö Kanuunan kirppikseltä

Viiden minuutin sisään olin jo tehnyt ensimmäiset, ja valitettavasti tältä päivältä ainoat, kauppani. Mukaan ei tarttunutkaan tällä kertaa vaatteita, asusteita tai sisustustavaraa vaan... mummopyörä!! Tämä oli vielä paljon ihanampi kuin mitä olin etsinyt, eikä hintakaan saanut mua vararikkoon. Oli vieläpä ajokunnossa, joten heti kun ketjut ja renkaat on tarkistettu, alan käymään tällä töissä Ruoholahdessa. Jos innostun jossain vaiheessa tuunailemaan, runko saattaa saada vanhan roosan sävyisen värityksen. Nykyinen kulunut värityskin on kyllä aika mahtava! :)




Kirppiksen jälkeen lähdin saman tien ystäväni Marian kanssa Tapiolaan ostamaan kartongit aarrekarttojen päivitystä varten. Ollaan tehty aarrekarttoja yhdessä jo reilun parin vuoden ajan, kaksi kertaa vuodessa. Siitä on tullut jo oikeastaan yhteinen perinteemme.

T-paita / kotimainen vintage-löytö kirppikseltä




Aarrekartat saimme valmiiksi ennätysajassa: 2,5 tunnissa! Okei, johtui osittain siitä että Marialla oli kiire. Taas tuli kuitenkin päivitettyä unelmat ja tavoitteet pahville. Saa nähdä, kuinka moni toteutuu tällä kertaa..! Yleensä toteutumisprosentti on ollut varsin hyvä. :)




Loppuun pari kuvaa iltalenkin kukkaloistosta. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!


Hei katso, tähän saa kaivettua kivan kuopan.

2 kommenttia:

  1. Oi kiitos, tykkään itsekin siitä valtavasti! :) Ehkä se ei enää ole parhaimmassa ajokunnossa, mutta sehän on ihan toissijaista ;)

    VastaaPoista