keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Shopaholic returns!

Arvata saattaa että tänään oli palkkapäivä, ja pitihän sitä päästä heti vähän keventämään kukkaroa. Hirveellä kiireellä töistä päästyäni kävin läpi Clas Ohlsonin, MicMacin ja Monkin valikoimat. Koska kello on näin paljon ja huomenna on vielä töitä ennen Juhannuksen viettoon siirtymistä, niin esittelen päivän ostokseni ilman sen kummempia jaaritteluja.








Skullcandy-kuulokkeet Clas Ohlsonilta.

Ei mun ollut edes tarkoitus ostaa kuulokkeita, mutta kun nyt satuin olemaan Clas Ohlsonilla etsimässä CD-R -levyjä, niin samalla nämä tarttuivat matkaan. Pinkki väri on ihana, ja mätsää vieläpä mun kännykän Gameboy-kuoriin! Äänenlaatukin tuli jo testattua, ja pidän. Paljon.



Farkut MicMacista.

Tykkään henkilökohtaisesti erittäin paljon Micmacin farkuista. Sieltä löytyy aina omalle vartalolle sopiva malli. Olen ehtinyt tämän vuoden aikana tuhota jo parit tummansiniset farkut, joten päätin vihdoin ostaa korvaavat. Nämä osuivat ensimmäisinä silmään, ja toivotaan-toivotaan -asenteella valitsemani kokokin mahtui päälle. Perfect!





Paidat Monkista.

Löysin nämä paidat Monkin alennusmyynnistä. Muuallakin on varmaan tällä hetkellä alennuskampanjoita, mutta enpä ole ehtinyt paljoa käydä shoppailemassa viime aikoina. Ehkä sen takia olinkin tänään kuin pieni lapsi karkkikaupassa kaikkien ihanien vaatteiden keskellä..!














Kengät Monkista.


Tiensä ostoskassiini löysivät myös nämä kengät. Eiköhän tässä ala olla Juhannusvaatteet valmiina. Hyvä että löysin jotain, nimittäin tänään on ollut jälleen sellainen päivä, jolloin hirveästä määrästä vaatteita ei tahdo löytää mitään päälle pantavaa.

Tänään illalla käytiin Otson kanssa jammailemassa Kaisiksen puistossa. Soitettiin ja laulettiin mm. Frontside Ollieta (hieno grunge-avantgarde cover). Johan oli kumma kun väki hävisi niin nopeasti ympäriltä... Eksyttiin lopulta illan viiletessä Amarilloon, jossa oli juuri sopivasti alkanut Karkkipäivä-juhlinta. Halpaa lonkeroa oli siis tarjolla, ja istuttiin sitten terassilla parisen tuntia. Doris oli mukana, joten sisälle ei voinut mennä vaikka ilma viileni mukavaa tahtia. On se hyvä välillä hieman karaistua!

Nyt pitäisi mennä nukkumaan... Jaa. Töiden jälkeen onkin sitten vuorossa pakkailut, ja sen jälkeen Espooseen Marian luokse viettämään iltaa ja Juhannusetkoja. :)

Öitä!
XoXo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti