torstai 14. kesäkuuta 2012

Miss Farkku-Suomi ennakkonäytös

Kävin tänään katsomassa Marian kanssa Miss FarkkuSuomi -elokuvan ennakkonäytöksen. Elokuva perustuu Kauko Röyhkän romaaniin, ja tulee ensi-iltaan elokuun 3. päivä. Jostain syystä suhtaudun aina pienellä varauksella kotimaisiin leffoihin, vaikka monista olenkin pitänyt. Tämä kuitenkin ylitti selkeästi odotukseni. Huumori oli osuvaa ja dialogi ajoittain hyvinkin kekseliästä. Elokuva sijoittuu 70-luvun Ouluun, ja oman säväyksensä tuovat Oulun murre ja aikakauden tyyli vaatteista autoihin. Voin kyllä suositella - ajatukset sai ainakin hyvin arjesta irti. :)

Tällaisissa vaatteissa suuntasin tänään näytökseen:


Farkkupaita / Levi's
Toppi / käsintehty Saksassa, lahja siskolta
Hame / Vila
Kengät / Spiritstore
Vintage-salkku / kirppislöytö




Ennen leffan alkua ehdittiin käydä pikaisesti virkistäytymässä Kluuvin Fratellossa ihanilla smoothieilla.



Mmm, so good.


Tähän loppuun voisin laittaa vielä muutaman kuvan tiistain Helsinki-päivästä. Montaa julkaisukelpoista kuvaa ei löytynytkään, mutta tässä nyt sitä todistusaineistoa kuitenkin. ;)



French Films!!



Tällaisessa asussa suunnistin tiistaina kaupungilla. Kuva napsaistu pikaisesti visiitillä Rautatientorin Mount Everestissä.


Mount Everestin terde ja karpalolonkero.



Kebab kolmelle Eerikin Pippurissa. Kun yhden annos maksaa melkein 9 euroa, tämä spesiaali kustansi vain yhteensä 13 euroa kolmelta. Kannattaa kysyä kimppatarjousta :)



 Tulin hakemaan hauvelin täältä Espoosta hoidosta ja nyt suunnataan takaisin kotiin. Ihmetyttää, miten ihmeessä huomenna voi olla taas perjantai... Viikot menee ohi vähän turhankin hurjaa vauhtia. No, eipä ole valittamista! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti