maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kesäkosmetiikan luottotuotteet

Kesän alkaessa vaihdetaan usein kevyempiin meikkeihin, mutta ainakin itselläni on ollut vaikeuksia löytää iholleni sopivia tuotteita kesähelteille. Ajattelinkin esitellä teille tänään muutaman luottotuotteeni. Joukosta löytyy myös pari uutuutta, joihin olen ihastunut. Jossain vaiheessa tulen varmasti myös postaamaan ennen-jälkeen -kuvia, jotta voin todistaa, kuinka ihania nämä ovat myös livenä!


Lumene Crystal Radiance Primer

Aloitan loogisesti pohjustustuotteesta. Bongasin tämän Lumenen meikinpohjustajan tänä keväänä, ja en usko enää luopuvani tästä. Varsinkin vielä tähän aikaan, kun iho on varsin kalpea, höyhenenkevyt voide tuo ihanaa hehkua kasvoille. Todellinen pikapäivetys! Tuotteen voi laittaa joko meikkivoiteen alle, tai sekoittaa siihen. Itse käytän tätä meikkivoiteen alla, ja vieläkin kevyemmän lopputuloksen halutessani jätän meikkivoiteen kokonaan pois, ja laitan pelkän mineraalipuuterin päälle. Jos vain yksi kesätuote on pakko valita, niin se on ehdottomasti tämä.



Lumene Blueberry Mascara

Olen käyttänyt tätä maskaraa siitä asti, kun se tuli kauppohin. Aina välillä olen kokeillut jotain muita tuotteita, kalliimpia ja halvempia, mutta aina palaan tähän tuttuun ja turvalliseen. Mielestäni tässä on vain paras hinta-laatu-suhde. Maskaralla saa todella kauniit, selkeästi erotellut ripset, eikä siitä jää ärsyttäviä paakkuja. Ellei sitten satu omistamaan vuoden vanhaa hylsyä kaapin pohjalla.. Lopputulos on kauniin luonnollinen, ja sopii hyvin kesämeikkiin.

Rimmel Glam'Eyes Liquid Eye Liner

Tämä nestemäinen eye liner on uusi tuttavuus, mutta aivan täydellinen kesätuote. Kevyemmän meikin kanssa rajaus sopii pienissä määrin arkikäyttöönkin, mutta iltajuhlia ajatellen tämä on aivan mahtava. Rajaus on helppo tehdä tarkasti, ja siitä tulee ihana, hieman kimaltava turkoosi raja ripsien tyveen. Olen käyttänyt tätä itse myös mustan rajauksen päällä, jolloin lopputulos ei ole yhtä turkoosi, mutta antaa kivaa sävyä ja kimallusta katseeseen. ;)



Clinique Eye Shadow Duo

Luottotuotteeni. Ei ole väliä, onko lähdössä töihin vai juhliin, tällä luomivärillä on helppo taikoa joka tilanteeseen sopiva raikas silmämeikki. Luomivärissä on himmeä kiilto, joten se ei ole liian huomiota herättävä arkikäyttöönkään. Tykkään muutenkin valtavasti Cliniquen tuotteista, ne sopivat hyvin omalle iholleni, ja niissä on tietynlaista luksuksen tuntua. Siitähän voi jo maksaa vähän ekstraa, eiks niin? :)


Ajattelin tänään kirjoittaa tällaisen vähän lyhyemmän päivityksen ja jättää turhan jorinan pois... Vaihtelu virkistää!

Vielä kuitenkin seuraa menovinkki huomiselle kaikille, jotka viettävät vapaata, tai edes osittain vapaata päivää pääkaupunkiseudulla. Jos joltakin on jäänyt huomaamatta, huomenna juhlitaan siis Helsinki-päivää, ja kaupunki on täynnä ohjelmaa aamusta iltaan. Ihanaa kun tällaisia tapahtumia järjestetään!

Itse olen suuntaamassa kaupungille töiden jälkeen illalla, ja jos jotain suosittelen, niin French Filmsin keikkaa Espan lavalla klo 19 alkaen. Itse olin katsomassa bändiä viime kesän Flow-festareilla, ja tykkään bändistä ja sen musiikista sekä live-esityksistä erittäin paljon.

Ehkä nähdään siellä illalla? Tässä vielä loppuun yksi lempibiiseistäni bändiltä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti