keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Vaatekaapin päivitys: inspiraatiota

Yksi asia on totta: Mikään ei ole parempaa ajanvietettä kuin nettikauppojen sivuilla surffailu ja ihanien löytöjen tekeminen omalta kotisohvalta. Palkkapäiväkin lähestyy hurjaa vauhtia, joten päätin aloittaa suunnittelun jo hyvissä ajoin. Yhdistelin tähän muutaman tällä hetkellä silmää miellyttävän asukokonaisuuden. Juuri nyt innostun eniten pastelli- ja nudesävyistä, etenkin asusteissa. Alla oleva ihana Miu Miun laukku on toivelistan kärkipäässä...



Kesällä on tulossa totta kai myös festareita, joissa oikeanlainen pukeutuminen on must. Bohemian chic on takuuvarma festarityyli, ja yksi omista suosikeistani. Seuraava yhdistelmä on suunniteltu varautuen myöhäiskesän aurinkoiseen ja lämpimään säähän. Kertakäyttösadetakki laukkuun yllättävän sateen varalta ja se on siinä. ;)




Viimeisenä vielä koko illan alusta loppuun toimiva asukokonaisuus - alkaen tyylikkäästä ravintolaillasta ja päättyen yökerhojen pikkutunneille. Ei näytä myöskään pahalta, vaikka päätyisi lähtemään kotiin vasta aamudösällä.


 

Ei kai kellekään tullut shoppaushimo? Nälkä kasvaa syödessä ja sama pätee myös muotiin... Kukkaro kiittää. Ensi viikolla pääsen sitten paljastamaan, mitä tuli tehtyä.. ja hankittua. :)

Huomenna olen menossa uuden kotimaisen elokuvan Miss FarkkuSuomi ennakkonäytökseen. Sieltäkin lupaan laittaa päivitystä, ja jopa päivän asua vaihteeksi. Varmaan myös pari kommenttia eilisestä Helsinki-päivästä.

Ei muuta kuin hyvää yötä ja huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti