perjantai 8. kesäkuuta 2012

GUESS 30 Sexy Years!

Hyvää alkanutta viikonloppua!

Työviikko ohi jälleen, ja nyt olisi aika vaihtaa vapaalle juhlamerkeissä. Vieläpä mahtavassa seurassa - mikäs sen parempaa! Ollaan menossa ystäväni Minnan kanssa tänään illalla GUESSin kutsuvierasbileisiin The Circukseen. Luvassa on ainakin muotinäytöstä, livemusiikkia, ja todennäköisesti pääsee myös tanssahtelemaan. Minnaa en ole ehtinyt tavata meidän kummankin kiireistä johtuen pitkään aikaan, joten pelkkä yhteinen aika tuo illalle ehdotonta lisäarvoa.

Työpäivä tuntui kestävän ikuisuuden, mikä todennäköisesti johtui parista huonosti nukutusta viikosta. Viime viikonloppukin selvittiin vähillä yöunilla, sillä siskon ylppärijuhlien juhliminen oli suhteellisen aikaavievää. Muutettiin viime viikolla uusiin tiloihin Ruoholahteen, joten työmatkani täältä Kalliosta on nykyään vain about vartin! Tällaiselle aamu-uniselle se sopii enemmän kuin mainiosti. ;) Olen kyllä saanut huomata, että "hieman liian myöhään" nukkuminen ei ole ainakaan vähentynyt. Aivan yhtä paljon myöhässä tulen nytkin paikalle suunnitellusta aikataulustani kuin aiemmin.

Päätin tosiaan tänään aloittaa vihdoin tämän blogini. Olin suunnitellut tätä harrastusta jo vuodenvaihteesta asti, mutta koko juttu pysyi vain suunnitteluasteella. Koko ajan tuntui olevan hirveä kiire, vaikka todellisuudessahan kysymys on vain laiskuudesta ja siitä, mihin aikansa haluaa käyttää. Nyt kuitenkin päätin tarttua itseäni niskasta kiinni - onhan nyt kesä, paljon tapahtumia, kiva pukeutumissää, ja mikä tärkeintä... oikeasti enemmän aikaa! Toivottavasti viihdyt tekstieni parissa. Yritän keskittyä pääasiassa vain muutamaan asiaan, jottei tästä tule pelkkää sekavaa sillisalaattia. Luvassa on ainakin:

  • Kirjoittelua tyylistä ja kauneudesta. Vaikka seuraankin varsin ahkerasti pintamuotia alan lehdistä, olen enemmänkin fiilispukeutuja. Vintage -ja second-hand -vaatteet sekoittuvat sopivassa suhteessa suurten vaateketjujen massamuotiin. Inspiraatiota haen lehtien sivujen lisäksi etenkin ulkomaisista muotiblogeista sekä kaduilta.
  • Tapahtumavinkkejä. Mikään ei ole mielestäni pelottavampaa kuin lukittautua neljän seinän sisälle, joten olen suurimman osan ajastani menossa. Tästä syystä menovinkeiltä ei voi välttyä blogiani lukiessa. Aion ilmoittaa varsinkin itseäni kiinnostavista tapahtumista - liittyivät ne sitten klubeihin, ravintoloihin, gallerioihin, festareihin, elokuviin jne. Tulen myös varmasti laittamaan materiaalia vierailuistani näissä tapahtumissa.
  • Musiikkia. Rakkainta elämässäni on musiikki. Teen myös itse musiikkia aina kun inspiraatio iskee, joten tänne saattaa joskus ilmestyä videoklippi jos toinenkin.
  • Arjen riemuja. Eli kaikkea sellaista tavallista, minkä haluan syystä tai toisesta jakaa teidän kanssa. :-)
Kävin tänään töiden jälkeen ostamassa hätäostoksena uudet kengät, nimittäin pieni koirani on tehnyt hieman tuhojaan kenkävarastojeni kanssa. Koira on vielä kaikenlisäksi valikoiva, eli vain paras ja kallein kenkä kelpaa. Mukaan kaupoilta tarttui vahingossa myös kaulakoru. Kaikki pääsevät tänään osaksi illan asukokonaisuutta, josta tulee huomenna kuvia nähtäväksi.

Tässä päivän ostossaldo:


Kengät / DinSko



Koru / GinaTricot


Ja loppuun vielä kuva pienestä tuholaisestani ottamassa iisisti :-)




Huomenna sitten tunnelmia tästä illasta! Rentoa perjantai-iltaa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti