lauantai 9. kesäkuuta 2012

Nämä kesälauantait

Parhaita viikonloppuja ovat ehdottomasti sellaiset, joissa riittää sekä menoa ja meininkiä, että myös aikaa rauhoittua ja ladata akkuja tulevaa viikkoa varten. Tänään päätin panostaa jälkimmäiseen. Kävin ystäväni Tiian kanssa juomassa kahvit ja syömässä mantelipullat ihanassa ja idyllisessä kahvila Taikalampussa. Tämä sijaitsee ihan naapurissani, Torkkelinmäen kupeessa. Kahvila on tunnelmaltaan rento ja välitön - juuri sopiva lauantai-iltapäivän kiireettömälle rupattelutuokiolle. 

Vaikka koko päivän onkin ollut varsin synkkä ilma ja välillä tihutellut vettä, ulkona oli kuitenkin sen verran lämmintä, että tarkeni hyvin pelkällä ohuella bleiserillä. Täydellinen pukeutumissää!


Bleiseri / käsintehty kirppikseltä
Huivi / second hand
Farkut / second hand
Vintage-reppu / kirppislöytö
Kengät / DinSko


Silkkipaita / Indian Summer vintage store



Jos käyt vierailulla Taikalampussa, muistathan varata käteistä mukaan. Itse unohdin tänään, ja kahvihetken jälkeen teinkin pienen kierroksen automaatin kautta, jotta sain maksettua eväät. :-) Oli muuten taas niin hyvät tarjoilut! Pulla oli höyryävän lämmin pöytään tullessa, ja kahvikin maistuu taivaalliselta hauskoista kupeista juotuna.





Otto-maattireissulta tarttui mukaan viereisestä kioskista uusin Company. Kansi teki heti vaikutuksen vastuttamattoman herkullisilla väreillä ja kuoseilla. Sisältökin vaikutti yhtä värikkäältä muutamalla silmäyksellä. Ja mikä parasta: lehden vaatteet ja asusteet eivät ole kaikkein kalleimmasta päästä, joten ihanimmista tuotteista ei välttämättä tarvitse tyytyä vain haaveilemaan.



Tulin viettämään viikonloppua tänne Espooseen perheen luokse. Doriskin tykkää Espoon-reissuista, nimittäin täällä on mahdollisuuksia juosta villinä ja vapaana ympäri niittyjä. :-) Se on sitä oikeaa koiranelämää.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti