lauantai 9. kesäkuuta 2012

GUESS -juhlaillan tunnelmat

Heips!
Huh. Nyt on viikonlopun juhlat juhlittu. Eilen olin siis Minnan kanssa The Circus-yökerhossa, jossa järjestettiin kutsuvierastilaisuus GUESSin 30-vuotisen historian kunniaksi. Tilaisuus ehdottomasti ylitti odotukseni. Ilta alkoi Frexeinetin tarjoamilla skumpilla, ja kaikki vieraat osallistuivat myös esimerkiksi arvontaan, jossa oli palkintona GUESSin tuotteita. Onni ei suosinut meitä tällä kertaa, joten päädyimme pian yökerhon yläkertaan istumaan ja lepuuttamaan korkokengissä turvonneita jalkoja.


Illan asun valinnassa olin pelannut varman päälle, nimittäin mitään pukukoodia ei oltu ilmoitettu. Päälläni oli Lontoosta viime syksynä ostamani musta, joka tilanteeseen taipuva mekko yhdistettynä Ril'sin vaaleanroosaan bleiseriin. Lisäksi sekä eilen ostamani koru että kengät pääsivät heti tositoimiin. Kengät olivat muuten täydelliset, mutta kymmensenttisen koron ansiosta loppuillan kävely... noh, kasvatti luonnetta.


Skumppa vaihtui jossain vaiheessa valkoviiniin.

Varsinainen tapahtumaosuus käynnistyi hieman ennen klo 23. Ensin oli vuorossa GUESSin muotinäytös, joka oli tanssijoineen erittäin viihdyttävä. En ole koskaan välittänyt merkin laukuista tai kengistä, mutta osa vaatteista oli aivan ihania. Harmitti etten ollut ottanut järkkäriä mukaan, nimittäin iPhone-laadun kuvat eivät onnistuneet kovinkaan hyvin. Päätin kuitenkin kuvata näytöksestäkin hieman todistusaineistoa nähtäväksi.

Turkkeja GUESSin tapaan.





Suosikkiasuni näytöksessä.




Bleiseri / Ril's
Sulkakoru / GinaTricot
Musta vintagelaukku

Muotinäytöksen jälkeen esiintyi Michael Monroe, mutta lähdimme siinä vaiheessa jatkamaan iltaa entisen Kolmen Sepän paikalle avattuun Kiilaan. Siellä oli nimittäin vanhoja lukiokavereitani viettämässä iltaa, ja liityimme Minnan kanssa seuraan. Kaveerasin siellä paikan DJ:n kanssa, joka päästi mut jopa DJ-pöydän taakse miksaamaan biisejä oikeilla välineillä. Se oli yllättävän vaikeaa, ja miksaukseni kuulostivat jopa omaan korvaani ihan kamalilta. Syvät pahoitteluni vielä paikalla olleille.


Mekko / Primark
Kengät / DinSko


Kiilasta jatkoin vielä vähän aikaa sitten avattuun Adams-yökerhoon. Kymmenen euron sisäänpääsy hieman kirpaisi, mutta paikka oli täydellinen mun makuun. Musiikki ei ollut mitään tavallista radiopoppia, vaan ihan oikeaa klubimusaa. Tilatkin olivat upeat - onhan kyseessä vanha elokuvateatteri.

Ilta oli kaikinpuolin onnistunut. Harvoin tulee nykyään ylipäätään käytyä baareissa, kun usein työviikko on jo ehtinyt imeä suurimmat jaksamiset. Oli kuitenkin virkistävää päästä vaihtamaan vapaalle ihan kunnolla, ja mahtavassa seurassa tottakai! Kiitos vielä kaikille osallisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti