keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

4th of July

Hyvää Amerikan itsenäisyyspäivää!

Siinä yksi syy juhlia tänään, jos ei muuta tähän hätään keksi. Ja te, ketkä juhlitte, juhlikaa munkin puolesta. Mä juhlistin tänään Amerikka-teemaa hankkimalla vähän vaaleampaa sävyä mun kesätukkaan. Siitä kuvia seuraavalla kerralla.

Pakko laittaa tähän todiste kun tänään lounastauon jälkeen törmäsin Kampin vieressä mini-Doriksiin! Ihanat pikku vaavelit olivat vasta kolmen kuukauden iässä. Aikas hellyyttäviä, eikö vain? :)



Tällaisissa vaatteissa työskentelin tänään:


Laukku / Longchamp


Bleiseri / Tazzia
Toppi / Monki
Farkut / MicMac


Kengät / Andiamo


 Töiden jälkeen kipaisin Tiian kanssa lattekahveilla Stockan Robert's Coffeessa. Sain varattua meille terassilta paikan auringossa. Tuskin olisi ollut parempaa kahvihetkeä kuin ihanassa seurassa ja ilta-auringon porottaessa - unohtamatta tietenkään hyvää kahvia. ;)




Aleksanterinkatu.


Vielä yhdeksältäkin illalla aurinko paistoi ja lämmitti. Onneksi tämä ilta oli vapaa opinnoista, nimittäin tänä kesänä tällainen sää on (valitettavasti) ollut harvinainen. Vein koirankin ulos nauttimaan kesästä pitkälle lenkille.


Freedom!


Toisenlaista vapautta.


Äsken sitten räväytin ja vedin päähäni kunnon blondauksen...


Okei, jotten onnistu aiheuttamaan suurempaa järkytystä, voin paljastaa että ei mun tukasta ihan tällaista tullut. Yleissävy sekä raidat vaalenivat jonkin verran, mutta platinablondista jäätiin vielä toistaiseksi varsin kauas. Pakko myöntää, että pelotti vetää tällainen tsydeemi päähän, nimittäin aiemmin olen aina vaalentanut ainoastaan kampaajalla. Tukka on tälläkin hetkellä vielä sen verran kostea että lopullisesta väristä en ole varma, mutta aamullahan sen sitten huomaa..! Saa nähdä, joudunko poikkeamaan työmatkalla hattukaupan kautta. :) Huomenna kuitenkin kuvia uudesta kuontalosta.

Siihen asti.. näkemiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti