lauantai 21. heinäkuuta 2012

Flow-liput varattu!

Eilisen palkkapäivän kunniaksi päätin vihdoin varata liput Fow'hun. Otin koko setin kaikilla mausteilla, eli neljän päivän lippupaketin, johon kuuluu pe-su päivien lisäksi myös keskiviikon Bon Iverin aloituskonsertti. Can't wait..!! :) Muilla festareilla en olekaan tänä vuonna käynyt, ja voi olla etten ole menossakaan. Ensi viikonloppuna olisi kyllä Summer Sound -festivaali, jossa esiintyy mm. Tiësto ja Armin van Buuren. Lievästi houkuttaisi, mutta pitää katsoa mihin kaikkeen rahat riittävät!

Flow'ssa on tänä vuonna ihan mieletön artistikattaus, ja jokaisena päivänä esiintyy useampi itseä kiinnostava artisti. Tästä syystä en voinut edes ajatella muuta kuin neljän päivän pakettia. Jos pitäisi nostaa näistä monesta mielenkiintoisesta artistista muutama esille, niin kaikista eniten itseäni kiinnostavat Miike Snow, The Black Keys, Ane Brun, St. Vincent, Feist, ja tietenkin takuuvarmat Björk sekä Lykke Li. Unohtamatta tietenkään Bon Iveria. :) Olihan lipun hinta aika karvas, mutta olen varma että saan todellakin vastinetta rahoilleni.



Eilisilta meni Kaivohuoneella juhliessa hyvässä seurassa (totta kai!). Ilta ei ollut siitä edullisimmasta päästä johtuen juomien korkeasta litrahinnasta ja pakollisesta taksikyydistä edestakaisin. Hauskaa kuitenkin oli, ja jossain vaiheessa iltaa soi jopa hyvää musiikkia. ;)






Tänään on vuorossa tyttöjen ilta Club Kappelissa. Ainakin Marian kanssa. En vielä tiedä, onko hän saanut rekrytoitua muutakin porukkaa mukaan. :) Ennen iltaan valmistautumista jatkan vielä hetken aikaa ahkerana (niin varmaan..) opiskelijana kesäyliopiston oppimistehtävien tekoa. Viikonloppuja kaikille! Juhlikaa nätisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti