keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Skumppaa Helsingin kattojen yllä

En olisi voinut toivoa eiliselle päivälle parempaa alkua. Olin aamulla meikkaamassa, kun näin että Tiia soittaa. Tiesin odottaa joko älyttömän hyviä tai älyttömän huonoja uutisia. Jännityksestä huolimatta vastasin normaalin iloisesti puhelimeen. Kohta toisesta päästä kuului: "Arvaa mitä.... MÄ PÄÄSIIIIN!". Siinä vaiheessa viimeistään mun seinänaapuritkin saivat oman herätyksensä kun innostuin hieman uutisesta. Tiia, jonka kanssa ystävystyin jo ala-asteen ensimmäisellä luokalla, ja joka on siitä lähtien kulkenut vierelläni (kuulostaapa imelältä ja kliseiseltä, mutta sitähän se on), päätyi nyt opiskelemaan samaa alaa kanssani yliopistolle. Itsekin aion syksyllä jatkaa ihan kunnon vauhtia opintojani, joten mikä onkaan ihanampaa kuin olla taas pänttäämässä saman katon alla. :)

Vein Tiian illalla juhlistamaan saavutusta Bar Loisteeseen kaupungin kattojen ylle, skumpan kera. Siinähän sitä sitten istuskeltiin ja fiilisteltiin oikein urakalla muutama tunti. Saimme loppuajaksi miesseuraakin kun Otso kaverinsa kanssa tuli moikkaamaan. Oli aivan mahtava ilta, ja voi vitsi... Mahtavaa!! Edelleen. Ja tästä eteenpäin. Terkkuja Tiialle, luet kuitenkin. ;)






Bleiseri / Gerry Weber
Paita / kirppikseltä
Farkut / Only


Tähän vielä loppuun pari kuvaa maanantailta. Ja mun piti vain siivota.. No, siivosinhan mä myös, mutta sitten iski sosiaalistumisvaihde päälle, joten soitin Marialle, joka asuu lähellä naapurustossani. Hän oli ystävänsä kanssa viettämässä iltaa, joten liityin seurueeseen mukaan. Kävimme ensin perinteisen Bar21:n terassilla, josta jatkoimme vielä (ehkä vieläkin perinteisempään) Tenkka -karaokebaariin. Maanantai-illasta huolimatta (vai juuri siitä johtuen?) laulujono lähenteli kahta tuntia, joten jätin tällä kertaa laulamisen suosiolla välistä. Ensi kerralla sitten muidenkin iltojen edestä!









     








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti