maanantai 9. heinäkuuta 2012

Pelimannipäivät @ Miehikkälä

Kotiuduin eilen legendaarisilta Pelimannipäiviltä Miehikkälästä, joten ajattelin päivittää kuulumiset tännekin. En tiedä, mitä Pelimannipäiville on tapahtumassa, mutta väkeä oli tänä vuonna poikkeuksellisen vähän. Kai se on niin, että väki vähenee vuosi vuodelta, kun varsinkaan nuorilla ei välttämättä enää riitä innostusta tapahtuman ohjelmatarjontaan.

No, hauskaa oli joka tapauksessa hyvällä porukalla ja menoa riitti sekä perjantaille että lauantaille.

Perjantai oli saamassa ikävän käänteen heti alkuunsa, kun Dorista jouduttiin lähteä viemään eläinlääkäriin Haminaan. Epäilin kohtutulehdusta koiran oudoista oireista johtuen. Haminassa katsottiin ultraäänikuvat, mutta siellä ei näkynyt mitään. Koira sai kuitenkin varmuuden vuoksi antibioottikuurin, jos kyseessä on alkava tulehdus, joka ei vielä näy. Onneksi mitään vakavaa ei löytynyt!


Väsynyt pikkuinen.


Illalla mentiin fiilistelemään kuuman helteistä iltaa kylälle Tuulin ja Roopen kanssa. Ilta jatkui pilkkuun asti paikallisessa Punahilkka-baarissa joraillen ikivihreiden tahtiin, ja välissä kävimme kääntymässä koulukeskuksella festivaalialueella tarkistamassa meiningin.











Lauantaina heitin talviturkin - vihdoin! Kävimme Valkosissa uimassa ja grillailemassa päivällä. Vesi oli yllättävän lämmintä, mistä kertoo ehkä sekin että jopa Doris viihtyi vedessä, vaikka normaalisti inhoaa kaikkea märkää, kuten sadetta.













Illalla suuntasimme perinteisiin lavatansseihin Myllylammen lavalle, jossa esiintyi Reijo Taipale. Muutamat humpat, tangot ja valssit tuli tanssahdeltua enemmän tai vähemmän taidokkaasti. Innostuin kylläkin tosi paljon lavatansseista, ja olen jo selvittänyt, missä täällä lähistöllä pääsee tanssahtelemaan. Miten ihana olisikaan viettää joku kaunis kesäinen lauantai-ilta tunkkaisen ja pimeän baarin sijasta tunnelmallisella tanssilavalla! Muut innokkaat ilmoittautukaa mulle, niin lähdetään porukalla tanhuamaan. ;) Ja vastoin yleistä, varsinkin pk-seutulaista, harhaluuloa: lavoilla käy myös nuorempaa porukkaa! Haluan herättää lavatanssikulttuurin henkiin täälläkin. Ensi kesänä humppailette kuulkaas vielä Humpan Helmiä 2013 -lavatanssifestareilla - odottakaas vaan..!




Reiska.







Paita / Monki
Farkut / Only





Illanvietto venyi lopulta aamuun asti, ja nukkumaan pääsin vasta kuuden aikaan. Yritin torkkua bussimatkalla Helsinkiin, mutta en osannut. Oon varmaan liian pitkä bussin penkkeihin, nimittäin olen todennut mahdottomaksi löytää jollain tapaa miellyttävää nukkumisasentoa, jossa pää ei roikkuisi ties missä. Olen erittäin katkera kanssamatkustajille, jotka kykenevät vetelemään sikeästi tirsoja.



Eilen illalla ehdin vielä elokuviinkin! Käytiin Otson kanssa katsomassa Orionissa Pariisi, Rakkaudella (Paris, Je t'aime, 2006), joka koostui 18:sta viiden minuutin mittaisesta episodista, jotka sijoittuivat Pariisin eri kaupunginosiin, ja kaikissa oli teemana jonkinlainen rakkaus. Ihana elokuva, ja hieman alkoi tehdä mieli lähteä Pariisiin..!

Leffan jälkeen käytiin vielä tekemässä tiukat analysoinnit mbarin terassilla. Hieman jo väsytti kotiin päästyä... :)





Mulla on nyt koiravapaa alkuviikko, kun Doris jäi nauttimaan maalaiselämästä vielä muutamaksi päiväksi. Tää ilta taitaa mennäkin ihan siivoillessa ja pyykkäillessä, ellei jotain tähdellisempää tekemistä jostakin ilmaannu.


Vi ses!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti