sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Sisustusmatkailua Ikeassa

Olin valmistautunut hyvin eiliseen seikkailumatkaan Vantaan Ikeaan. Kännykästä löytyi lista tarpeellisista tavaroista, joita voisin yrittää alennusmyynneistä metsästää. Näitä oli muutama. Mutta kuten arvata saattaa, mukaan tarttui myös muutama ihana heräteostos ohi ostoslistan. Ainoa shoppailuintoa hillinnyt tekijä oli rajallinen tavarankantokykyni. Tästä syystä osa näistä "tää mun on niin pakko saada"-tavaroista jäi odottamaan seuraavaa visiittiä.

Lähdettiin Jaden kanssa Hakaniemestä Ikea-bussilla matkaamaan kahdelta iltapäivällä. Tarkoituksena oli ehtiä palaamaan takaisin puolentoista tunnin päästä, mutta olisihan se pitänyt arvata ettei se tule koskaan onnistumaan... Kierrettyämme yläkerran ja testattuamme kymmenittäin enemmän tai vähemmän pehmeitä sohvia, divaaneja ja sänkyjä, poikkesimme Ikea-lounaalle. Pulla ja kahvi maksoi yhteensä 50 senttiä! Miten se voi olla mahdollista? Otin myös luomulettuja, jotka oli täytetty pinaatilla. Nam.


























Kahvittelun jälkeen olikin jo kulunut se puolitoista tuntia, joten päätimme ottaa loppukierroksen ihan rauhassa ja palata vasta myöhemmällä bussilla. Kokonaisuudessaan meillä meni sitten neljä tuntia reissussa, mutta se oli sen arvoista! Ostin muun muassa uuden päiväpeitteen vanhan kulahtaneen tilalle, pöytälampun ja pari kasvia. Saa nähdä, miten kauan ne pysyvät elossa. Olen kyllä maailman surkein kasvien hoitaja... En silti aio alentua tekokasveihin. Ne on jotenkin mauttomia.





Kotona pääsinkin sitten vähän sisustamaan, ennenkuin Joni ja Otso tuli etkoilemaan. Illallisena oli taivaallisen hyvää lohta ja varhaisperunoita. Iso kiitos Jonille, joka toimi privaattikokkina! 

Baari-illan teemana oli karaoke. Siispä päädyttiin Swengiin laulamaan muutama biisi. Oli ihan älyttömän hauskaa!! Olin ihan unohtanut, miten siistiä onkaan laulaa karaokea. Kivasti lähtee endorfiinit ja adrenaliinit ja ties mitkä virtaamaan kun pääsee esiintymään.

Baarista tultiin sitten porukalla mun luokse jatkoille. Istuttiin aamuun asti Torkkelinmäellä ja päästiin todistamaan kun ensimmäiset koiranulkoiluttajat tekivät aamulenkkiään. 


















2 kommenttia:

  1. Voi harmi kun en päässyt liittymään seuraanne :( Mutta sain nukuttua kunnon yöunet, olin ihan taju kankaalla ja nippanappa heräsin kellon soittoon :D Huomenna vielä aamu, mutta sitten kolme vapaata! Mites olis treffit ke tai to muru? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään nähdään, jehei! <3 Harmi kun on tällainen sää... Mutta ainakin on hyvä syy olla neljän seinän sisällä ja juoda vaikkapa lämmintä teetä... :) Tervetuloa <3

      Poista