sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Helsinki Pride ja viikonlopun juhlia

Helou, pitkästä aikaa!

Pahoittelen etten ole ehtinyt tällä viikolla käydä kirjoittelemassa. Mulla alkoi kesäyliopiston kurssi, ja tekemisestä ei ole ollut puutetta - päinvastoin. Tuntuu että päivät vain hujahtaa ohitse, ja ettei ehdi kaikkialle minne haluaisi. Nyt aion saada aikataulut kuntoon, jotta pystyn ylläpitämään tätä blogiakin tässä kaiken muun härdellin ohessa. :)

Perjantaina vaihdoin vapaalle sangrian makuisissa merkeissä. Kävimme Otson kanssa Pacificossa, jossa on kaupungin parhaat sangriat. Ihan harmittaa, ettei siellä ollut tullut käytyä moneen kuukauteen (vaikka asun ihan naapurissa!). Sen verran ihana baari, ja täydellinen rentoon hengailuun.


Sangriaaa!


Lauantaina suunnattiin isommalla porukalla Helsinki Prideen, joka huipentui kulkueeseen sekä puistojuhlaan. Itselläni tämä oli neljäs vuosi Prideilla, ja todennäköisesti traditio on tullut jäädäkseen. Sää onneksi suosi, eikä sadetta tullut ulkona ollessamme kuin muutama hassu pisara iltapäivällä. Meininki kulkueessa oli huikea, ja olipa taas niin siistiä tanssahdella tunnin ajan diskomusiikin soidessa keskellä päivää - ja keskellä autotietä. :) Seurueemme oli sijoittunut Mr. Gay Finland -rekan taakse, jossa arvioimme soitettavan parasta musiikkia..!






Aleksanterinkatu. Ja muutama kanssajuhlija. Iltalehden tietojen mukaan osallistujia oli jälleen ennätysmäärä, 8000 ihmistä - eli tuhat enemmän kuin viime vuonna.


Kulkue päättyi Hakasalmen puistoon, jossa oli puistopiknikkiä sekä musiikkia (joka itseltäni meni kyllä täysin ohi). Puistossa oltiin muutama tunti, minkä jälkeen täytyi käydä kotona ottamassa lepoa iltaa varten.



Dorikset.


Päiväunien jälkeen oli aika lähteä etkoille Marian luokse Espooseen. Matka ei taittunutkaan niin helposti ja nopeasti kuin olisi ollut tarkoitus. :D Seikkailtiin Otson kanssa ympäri Espoota, saldona: 3 bussia, taksin odotusta (turhaan) sekä Karhusaarensolmussa että Matinsolmussa, ja lopulta lyhyen kävelymatkan päästä yhdellä taksilla perille (jota ennen olimme kummatkin istuneet vahingossa eri takseihin...). Joo, kokemushan tuokin. ;) Pääsimme kuitenkin onneksi perille Marialle. 

Etkojen jälkeen suunnattin Helsingin yöhön, ja lopulta parin mutkan kautta Amarilloon, missä ilta jatkuikin pilkkuun asti. Kun lähdimme pois, aurinko oli jo alkanut nousta ja ulkona oli valoisaa. Olin ihan unohtanut, miten hienoa on olla aamuun asti ulkona kesäisin!

Tänään näin vielä Mariaa herättyäni iltapäivällä, ja kävimme syömässä pizzat Granissa. Oli varmaankin lämpimin päivä koko kesänä tähän asti - aivan ihanaa!


Vintagepaita / kirppis
Housut / Monki


Hiiop, ja pusu!






Huomenna ja tiistaina olen jälleen illat yliopistolla töiden jälkeen, mutta yritän ehtiä välissä tänne päivittelemään kuulumisia. Ei muuta kuin tsemppiä kaikille alkavaan viikkoon - sekä työläisille että lomailijoille! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti